Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

La Balade

Op mijn reis door de Languedoc afgelopen oktober passeerde ik Domaine Preignes. Helaas, we zaten vol met afspraken maar wat was ik hier graag even gestopt. Toen ik bij thuiskomst een paar dagen later deze wijn aangeboden kreeg en deze afgelopen weekend dronk vond ik het pas echt jammer dat ik niet toch even, al was het maar een uurtje, tijd had gemaakt voor dit domein.

Wijnmaakster Aurelie Vic-Trebuchon is de vrouw achter deze La Balade. Een volle wijn, chocola en kersen maar ook kruiden en een beetje aards. Dat moet de naam dan ook verklaren, de wijn walst as een ballade door je mond.

Eén van de kanshebbers voor Wijnstarts ‘beste wijn van 2017’

Te koop bij Gastrovino, voor 8,95 en dat is echt niet te gek voor deze kwaliteit.

(wil je Wijnstart ook een wijn laten proeven, dat kan en mag zeker, neem even contact op dan met info@wijnstart.nl)

Meer wijnen en wijnweetjes op onze site.