Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Jones

Het kan zijn dat ik gewoon geluk heb maar als deze fles ‘Jones’ staat voor wat Baltazar normaliter in zijn wijndozen stopt is de keus om eens een abonnement te nemen op deze wijndoos een schot in de roos. Leuk ook, een persoonlijk briefje van deze sympathiek overkomende mannen Bas en Joost van Baltazar. Dat geeft het nog iets meer lading. Niet dat jullie nu meteen iedere maand een briefje erbij hoeven te doen hoor :-).
Maar ik begon over Jones, een shiraz uit de Languedoc . Je gaat bijna denken dat de mannen van Baltazar weten dat ik een groot liefhebber ben van dit gebied, bezocht in oktober zelf nog 8 wijnhuizen daar.
Als ik van te voren had geweten, ik had natuurlijk even de ‘bijsluiter’ moeten lezen, dat dit zo’n knaller van een wijn was had ik deze bij een mooi gerecht open gemaakt in plaats van bij het acht uur journaal. Ik zou eigenlijk nog een flesje extra moeten bestellen bij Baltazar maar ik lees dat wijnmaakster Katie Jones maar 1200 flessen maakt van deze vin de France. Helaas. Het maakt mij tevens ook nieuwsgierig naar haar andere wijnen net als naar de volgende dozen van Baltazar.