Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Reyneke

De wijnen van Reyneke mogen zich verheugen op een toenemende populariteit en dat is geheel terecht. Deze blend van Cabernet Franc, Merlot en Cabernet Sauvignon isgerijpt 18 maanden in Franse  eikenhouten vaten. Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze wijn want mijn iets minder bekende collega schrijver, ene Robert Parker, geeft de wijn maar liefst 93 punten.

Reyneke Cornerstone smaakt naar rijp rood fruit en combineert versheid met een echte intense concentratie die het beste van Stellenbosch laat zien. Een wijn die een mooie balans heeft, met sappige tannines. Drink deze biodynamische rode wijn wijn op een temperatuur van 16-18°C.

Ik dronk de wijn bij Siersma maar of hij er nog aan kan komen….mailen kan altijd info@wijnadvies.nl want op de site staat deze niet.