Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Molina

Het was de eerste wijn die ik zelf ooit verkocht toen ik 15 jaar geleden wijn ging verkopen. Het was tevens ook onze best verkochte wijn tot wij in 2014 wijnsite Vinamis verkochten. Het was zeker al 5 jaar geleden dat ik de Molina dronk en ook nu begrijp ik het nog steeds. Mensen mensen wat een wijn. Ik kocht de Carmenere bij Abels Wijnen maar ik had ook kunnen kiezen voor iedere andere wijn van dit grootste Chileense wijnhuis San Pedro. De cabernet sauvignon, de pinot noir, de chardonnay en zelfs de merlot zeg ik als geen groot merlot liefhebber.

De prijs 9,95 en bij 6 flessen 9,50 is de wijn dubbel en dwars waard. Sterker nog, je loopt de kans nooit meer een andere wijn te willen drinken en dat is eigenlijk ook wel weer best zonde. Ik zou zeggen ‘neem dat risico’. Hier te koop!