InstaWineEvent Jan24

Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

InstaWineEvent

Gisteravond organiseerde Wijnstart, in samenwerking met WiznessWine en Winewifey, in Utrecht het eerst InstaWineEvent. Tientallen wijnschrijvers, wijnimporteurs, wijnwinkeliers, wijnbloggers, wijnjournalisten en sommeliers die allen hun passie delen via Instagram togen naar Utrecht met hun favoriete wijn onder de arm. Het was een historische avond. Leuk natuurlijk om elkaar te leren kennen, wijn te proeven en om te kijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar. En, de eerste ideeën zijn inmiddels al in mijn mailbox terecht gekomen, dus gaat dit event zeker een vervolg krijgen.

Als je de nieuwsbrief wil ontvangen waarin veel van de aanwezige zich voorstellen kan je deze aanvragen via onze site.

Om een goed beeld te krijgen van de avond adviseer ik je een kijkje te nemen op Instagram, hashtag #InstaWineEvent

DSC_4269