Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Gregoriano

Stel je voor, een overvolle tram en deze wijn stapt in. Echt je gaat er voor op staan.
De winkel van Alex Storms zit in Nederweert. Dat is een Godsallejezuseind bij mij vandaag maar eens per jaar ben ik een weekend in de omgeving en ga ik graag even langs. Wat zo leuk is aan deze wijnwinkel…nagenoeg alle wijnen zijn mij grotendeels onbekend. Alex presenteert voor het grootste gedeelte eigen import en dat is een verademing.

Sinds mijn eerste bezoek in 2016 ontvang ik de nieuwsbrief, gewoon per post, ook zo lekker en Alex stelt dan proefpakketten samen met wisselende wijnen voor hele scherpe ‘proef’ prijzen. Dit keer kon ik niet kiezen en op mijn verzoek stelde hij zelf een pakket samen waarvan ik nu de eerste wijn heb open gemaakt. Als deze staat voor de overige kwaliteit in de doos dan heb ik nog veel moois voor de boeg. Zonder te lezen waar de wijn vandaag kwam dacht ik aan de Languedoc maar de wijn komt uit Spanje en is hoofdzakelijk afkomstig van de Garnacha druif. Ik proef de hele fruitmand, cassis. Een super zachte geconcentreerde wijn, 5 maanden hout gehad.Wat een smaakbeleving.
De prijs van de wijn is 9,95 en dat is echt een aanrader en zeker nu de wijn ook nog eens in de aanbieding is voor 7,50, klik hier.

image1