InstaWineEvent 2 Jun17

Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

InstaWineEvent 2

Hoewel ik door mijn keelontsteking maar kort aanwezig kon zijn was het tweede InstaWineEvent een groot succes. Dit vooral dankzij de inzet van Wim Vis van WiznessWine. Ik ben er trots op, dat Wim en ik samen dit event bedacht hebben ook ook tot een succes hebben weten te maken. InstaWineEvent 3 komt er dan ook nog zeker eind van het jaar.

Leuk ook dat er weer veel nieuwe Instagrammers uit de wijnbranche bij waren en we zullen zo langzamerhand dan ook moeten uitwijken naar grotere locaties. Dit keer ook enkele internationale wine-instagranners. Gaaf. Helaas kon en mocht ik geen alcohol drinken en valt er over de meegenomen wijnen weinig te zeggen maar wat dit keer wel heel leuk was, was de goodiebag. Dank Grapedistrict, Baltazar, CPP Wines en Delta Wines voor de bijdrages. Ook wil ik Hypotheek24 bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie Hypo Take Away in Amsterdam.

(foto Eleftheria Karyoti)