Wijnclub Nov15

Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Wijnclub

CONCEPT IDEE

Ben je een wijnliefhebber en zie je net als wij soms kennelijk mooie aanbiedingen via internet en vind je het soms ook zo lastig om van een wijn die je niet kent 6 flessen te moeten kopen? Wij herkennen dat. Daarom kiezen wij uit de vele aanbiedingen die wij dagelijks aangeboden krijgen iedere week één wijn tussen de 7 en 15 euro.  Ook onderhandelen we zelf om aantrekkelijke kortingen te krijgen en hoe meer leden we hebben hoe beter dat lukt. Na zes weken leveren we de wijnen aan onze leden uit. Ze mogen ze ook ophalen (midden Nederland) . Iedere zes weken heb je dan een bijzondere doos wijn. De prijs ligt iedere zes weken rond de 65 euro, soms iets meer maar vaak ook iets minder. 2 flessen wit en 4 flessen rood. (excl. 6,95 bezorgkosten, ophalen is vanzelfsprekend kosteloos).

Lidmaatschap voor onze wijnclub is 25 euro per jaar. Eenmalige borg 65 euro (deze krijg je terug als je stopt met je lidmaatschap en geen betalingachterstand hebt).

Meer info mail info@wijnstart.nl